Schoolfoto actie

Omdat er afgelopen schooljaar (2019/2020) op vedel scholen geen schoolfotograaf was geweest in verband met het COVID-19 virus, waren er voor veel kinderen van dit jaar geen schoolfoto’s. Op zaterdag 11 juli 2020 konden veel ouders, met hun kinderen, bij ons terecht om alsnog een foto te laten maken van hun kinderen. Op deze manier had men toch nog een mooie foto van hun kind van dit jaar. Door van ieder jaar een foto van de kinderen te hebben kun je ze mooi zien veranderen door de jaren heen. Het is uiteraard heel erg leuk om dit later terug te kunnen kijken.

Michel van den Heuvel Fotografie wil alle ouders bedanken welke langs zijn geweest om hun kind(eren) door ons vast te laten leggen op de gevoelige plaat. Wij hopen dat jullie erg gaan genieten van de mooie foto’s.

Heb je onze actie gemist en wil je toch nog foto’s laten maken van je kinderen, of van jezelf/gezin, neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. Je kunt bij ons al terecht voor een fotoshoot vanaf € 39,-

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht